I dag lagde vi en av de aller kjappeste suppene så langt i serien. Ikke bare er paprika rask å kutte, men den går raskere å frese i panna enn løk. I form minner den litt om tomatsuppen som den jo er veldig lik, men samtidig litt lettere og friskere i smaken. Når man skal blende den med en stavmikser kan man også pulse den slik at man får en grovere og mer chunky suppe.
Ingredienser
- 2dl kyllingkraft
- 1 boks med hakket tomat
- 1 boks med linser
- 1 hvitløkfedd
- 2 paprika
Til servering:
- Fetaost eller annen revet ost
- Tortillachips
- Fersk basilikum
Grovkutt paprika og fres det i en gryte med finhakket hvitløk i litt olje. Fyll på med tomater, linser (uten vann) og kyllingkraft og kok opp. La det koke i 5-10 minutter og puls suppa med en stavmikser slik at den blir chunky. Server med fetaost, tortillachips og basilikumblader.