Toppa pølse: Guacamole og melon

Guacamole og grilla melon på pølse
Guacamole og grilla melon på pølse

En siderett og topping som alltid funker til kjøtt er en deilig hjemmelaget guacamole. Det er derfor ingen grunn til at de ikke skal kunne fungere på pølse heller. Sammen med guacemolen så har vi grillet litt honningmelon, og grillingen av vannmelonen gjør at den blir enda søtere, noe som passer godt til en litt krydret og sterk pølse. Dersom du heller vil ha litt syre kan du like gjerne bruke litt grillet ananas.

Ingredienser gucacamole

  • 1/2 rødløk
  • 2 vårløk
  • 2 avocado
  • 1/2 lime
  • salt
  • pepper
  • 1 hvitløkfedd
  • koriander

Mos guacamolen med en gaffel, er den litt i det hardeste laget er det mulig å gjøre det litt lettere ved å tilsette saften fra en halv lime alt her. Vend inn tynne skiver av 2 vårløk, en halv finhakket rødløk og et helt finhakket hvitløkfedd. Krydre med salt og pepper og tilsett en liten neve med koriander som du finhakker.

Del opp vannmelonen i skiver og legg de på grillen på den aller varmeste delen i 2-3 minutter på hver side. Kutt de så opp i mindre biter som du legger på pølsa. Anrett med noen ekstra blader koriander og tynne båter med lime.

 

By christoph

Rastløs matblogger med spesiell interesse for pizza, øl, kaffe, grillmat og alt annet som er sølete syndig og fristende.

Exit mobile version