Fisk på pizza har vi ikke hatt allverden av, men det er ingen grunn til at man ikke skal ha det. Av og til dukker det opp gode tilbud på noen stykker som gjør seg utmerket på pizza. Denne enkle toppingsvarianten er både rik i konsistens og smak. Løpstikke henter vi fra vår egen hage, og vi anbefaler alle som har litt plass å få noen røtter med løpstikke de kan sette i bedet sitt. Den er anvendelig i alt i fra supper til hollandes.
Trenger du oppskrift på pizzabunn finner du det her
Topping til 1 pizza
- 1 emne pizzabunn
- 125g laks
- Noen blader løpstikke
- 2ss Rømme
- Sitron
- Salt
Start med å åpne pizzaemnet og legg et lag med rømme i bunn. Topp med skiver av laks og stek pizzaen raskt på høy varme. Når du tar den ut legger du utover noen blader med løpstikke og skviser litt sitronsaft over.