Endelig noe å bruke kyllingkjøttdeig til, Pasta Carbonara

Pasta Carbonara med kyllingkjøttdeig
Pasta Carbonara med kyllingkjøttdeig

Verken jeg eller Anette er spesielt fan av kyllingkjøttdeig, men når Rema hadde tilbud gikk vi rett i fella og satt igjen med to pakker. Har man først gått på en smell må man bare krumme nakken og løse det. Heldigvis er det bare mat.

Etter å ha lest et par oppskrifter hadde jeg egentlig en plan solid plan, men snublet nok litt på oppløpet. Jeg endte opp med å prøve en litt alternativ fremgangsmåte for å lage carbonara enn den jeg vanligvis bruker, og det fungerte egentlig ganske greit. Litt mindre fløte og med litt andre råvarer. :-)

[amd-recipeseo-recipe:4]

Stek kjøttdeigen i smør. Hvis det blir for mye veske ta det av slik at det ikke kokes. Men det er viktig at man steker i smør og ikke olje for å få litt smak av kjøttdeigen. Finhakk løken og del aspargesene og cherrytomatene i to. Når kjøttet er ferdig stekt tar du det ut av panna og setter det litt til sides. Stek aspargesen i et par minutter i panna før tomatene og løken kommer etter. Ikke glem temperaturkontroll eller salt og pepper! Når det begynner å bli mørt kan du ha kyllingkjøttdeigen tilbake i panna for litt ny varme mens pastaen gjør seg ferdig (hvis den ikke er det alt).

Pisk sammen fløten lett med de to eggeplommene og ha dette i kasserollen med godsakene fra stekepanna, parmesan og den avsilte pastaen. Rør godt rundt slik at det fordeler seg.

Jeg glemte hvitløk og cherrytomater, det gikk bra, men det var noe som manglet. Jeg glemmer det ikke neste gang.

By christoph

Rastløs matblogger med spesiell interesse for pizza, øl, kaffe, grillmat og alt annet som er sølete syndig og fristende.

Exit mobile version