Om bloggen

Foto: Marte Marie Forsberg/Le voyage créatif

Denne bloggen tilhører Anette og Christoph og de fristelsene vi kommer over i hverdagen. I snart to år har vi fylt bloggen med alt godt vi har funnet verdt å dele og et par ting som kanskje ikke var verdt det, men som vi bare måtte dele.

Bakgrunnen for at vi startet bloggen var ganske todelt. Etter å ha vært matlei en periode fant vi ut at vi måtte gjøre noe og utvide reportoaret av retter vi kunne lage. Det å opprette en blogg var med på å presse oss til å prøve noe nytt, samtidig som det var et sted å lagre de tingene vi forsøkte oss på.

I sommer kom også lille Johannes til verden, noe som har gitt oss andre utfordringer som det skal bli spennende å følge opp.

Vi har også en side du kan følge på Facebook som ligger her. Der legger vi ut oppdateringer fra bloggen og småtteri som kanskje ikke kommer på bloggen. Vi har også en Twitterkonto som du kan følge. Hvis du vil sende oss en epost kan du gjøre det til innifristelse@gmail.com. Vi kan også nåes på 957 24 689 (Christoph)

Christoph og Anette

1 comment

  1. Hei

    Skulle gjerne sendt dere en invitasjon til en boklansering for Fristende lavkarbo i morgen. Topp om dere sender meg en mail adresse så jeg kan få gitt dere praktisk info om sted og tid. Håper vi ser dere der.

    Mvh, Marte / For forlaget Lille Måne

Comments are closed.

Exit mobile version