Om samarbeid og reklame

Å ha en matblogg er en dyr hobby og for at vi skal kunne bruke den tiden vi trenger på å lage et produkt vi er fornøyd med trenger vi av og til litt hjelp. Samtidig er det fair å fortelle dere som er leser om hvordan vi håndterer dette, slik at du kan være trygg på at vi står inne for det vi skriver og når vi har et samarbeid med noen andre.

Noen aktører er så snille at de hjelper oss mot at vi bruker deres råvarer når vi setter sammen oppskrifter. Vi nevner de kanskje oftere i selve teksten og de kommer oftere med på bildene. Vi er selv med på å velge hvilke produkter eller råvarer vi bruker, slik at du kan være trygg på at vi går gode for dem selv om vi samarbeider med kommersielle aktører som står bak. De gangene vi har med produkter fra våre samarbeidspartnere så må vi merke dette. Da skriver vi at innlegget inneholder produktplassering.

Vi har en policy om at vi svært sjelden skriver om produkter mot betaling. Gjør vi det så passer vi på å fortelle deg som leser, at dette er noe vi har fått betalt for å skrive om. Har vi skrevet at vi liker produktet så er det vår oppriktige mening – men det er fair å fortelle deg som leser at noen har betalt oss for å skrive om det. Da skriver vi at det er sponset innhold

Av og til så blir vi kontaktet av noen som kommer med gode innspill som vi føler er relevante for bloggen, og som er noe vi har lyst til å skrive om. Det kan være et tema, type retter, eller lignende. Det syns vi er spennende, for utfordrer oss og hjelper oss med å kunne skape godt innhold på bloggen. Da hender det at vi får betalt for å skrive om disse temaene og dette må vi merke. Da skriver vi at det er i samarbeid med den aktuelle aktøren.

 

 

1 comment

Comments are closed.

Exit mobile version