Nominert til Årets Matblogger 2014

Årets matblogg

I dag fikk vi en hyggelig epost om at noen har nominert oss til “Årets matblogger” i kåringen om årets matblogger i 2014. Vi syns jo det er kjempestas at noen har valgt å nominere oss til prisen. Slik vi har forstått det er det en jury som nå skal velge ut noen nominerte innen denne kategorien som publikum kan få stemme på. Denne kortlisten blir offentliggjort 1 september og så deles selve prisen(e) ut den 12 oktober. Det er 6 underkategorier som er jurypriser hvor de velger ut vinnerne.

Juryen består av – Kristin Jacobsen (Bagatelle, Bocuse), Ingvild Moen (Sosiale Medie personlighet 2014), Hilde Charlotte Solheim (Direktør Virke Reiseliv og Kultur) Unni Tandberg (Fungerende fagsjef Westerdahls), Lisa Westgaard (Anerkjent matfotograf og med på en rekke mat/kokebøker) Magne D. Antonsen (Journalist i VG, ansvarlig for Lesernes VG) og Frode Rønne Malmo (Daglig leder Mathallen).

Vi har ganske moderate forhåpninger om at juryen skal plukke ut oss blant alle de andre som er nominerte, men vi ville benytte anledningen og si til de som har nominert oss til denne runden at vi setter veldig stor pris på det.

Takk

Published
Categorized as Annet

By christoph

Rastløs matblogger med spesiell interesse for pizza, øl, kaffe, grillmat og alt annet som er sølete syndig og fristende.

Exit mobile version