Seven Giraffes Extraordinary Ale

Seven Giraffes Extraordinary Ale
Seven Giraffes Extraordinary Ale

På bursdagsfesten til Anette fant vi ut at vi skulle dissekere simpsonsopptrekkeren min siden den åpenbart hadde gått tom for batteri og sluttet å lage lyd som den skulle. Selvfølgelig hadde vi ikke sånn type batteri og jekken er fortsatt i tusen biter.

Det KAN ha vært grunnen til at Homer kom med en trøstegave til jul som jeg har spart til nå. Seven Giraffes Extraordinary Ale hørtes nemlig ut som en passende avslutning på en travel uke.

Når man heller den i glasset oppfører den seg ganske pent uten å skumme for mye. Skummet henger derimot igjen ganske bra på kanten av glasset og virker å være på grensen til seigt. Det fester seg ikke men sklir saaaaakte nedover Det må være dette proffene kaller lacing?

Fargen er lys og litt dus på grensen til hva man er vant til av hveteøl. I det hele tatt er det egentlig noe veldig belgisk over denne. Lukten er fruktig og går mot sitrus men også litt karamellaktig. I smaken kommer også humlen fram sammen med krydder og mye mer av fruktsmaken. Igjen, veldig belgisk i bitterheten som kommer helt til slutt.

Kjempetorsken har også skrevet om den og gir den 4.

Noe annet relevant å nevnte er at min kollega Ola forsøkte seg på Trappistes Rocherfort og blåmuggost tidligere i uka. Etter SMSene dømme var han fornøyd med alt utenom prisen på drikken. Han hadde betalt 200 kroner for to flasker på polet. Ola… du har betalt for 4! Det er 50 kroner flaska! Men slikt kan jo skje alle :-)

Published
Categorized as Drikke, Øl

By christoph

Rastløs matblogger med spesiell interesse for pizza, øl, kaffe, grillmat og alt annet som er sølete syndig og fristende.

Exit mobile version