Bøttegrill – rakkeren du bare må ha

Bøttegrill fra siden

Siden Helga er så veldig stor og bruker så mye kull hver gang vi skal grille oss noe til middag bare oss to har vi hatt en liten utfordring. Det blir liksom så mye mer omfattende hver gang vi skal i gang med Helga bare for en enkel middag. Her for noen dager siden kom jeg over en ensom liten bøttegrill som stod igjen på biltema. Helt alene, blant anonyme store pappesker som inneholdt gassgrillmonstre stod den ensom på en pall. Jeg hadde hatt samtlige av de andre mindre kullgrillene i armene, beveget meg mot kassen for å så snu og sette dem på plass igjen, alle som en, før jeg så den lille stakkaren. Høyt over hodet på den hang det en lapp hvor det stod at den bare kostet 99 kroner. Hva skulle jeg gjøre? Jeg kunne jo ikke la den stå der helt alene? Så jeg tok den med hjem. Og jaggu har vi hatt det moro med den. Tre ganger har vi grillet på en drøy uke. Spidd med oksekjøtt, entrecôte og i dag ble det spareribs. Den var litt liten, så en halv sparerib måtte vente på tur men det gikk!

Den blir fort varm, bruker lite kull, er lett å rydde unna og lett å holde ren. Jeg er ganske sikker på at vi kommer til å bruke den enda mer til neste år. Den eier engangsgriller og siden den har hank er den jo lett å ta med seg dit hvor man ellers hadde drasset med seg en engangsgrill. Det eneste jeg ikke er helt sikker på er om jeg skal orke å grille pizza på den

Jeg så at de hadde noen på Europris som var litt større og til samme pris. Det stod også noen der som var rosa, så da kan babesa kjøpe seg grill også :-)

Hva kunne du tenkt deg å grille på en sånn liten rakker?

By christoph

Rastløs matblogger med spesiell interesse for pizza, øl, kaffe, grillmat og alt annet som er sølete syndig og fristende.

Exit mobile version