Jordskokken er satt

Hestekrefter

Forrige helg gikk forresten jordskokken i jorda ute på Petersborg. Svein Arve sin kompis Mattis har vært så grei å skaffe en pose med knoller og Nina og Svein Arve stiller med litt plass til meg. Vi har fått noen advarsler om at de kan være litt vanskelig å bli kvitt i tillegg til at de sprer seg ganske mye selv,  men vi har også fått noen tips på hvordan vi skal holde det i sjakk om det skulle bli nødvendig. Så vi gjør et lite forsøk!

Det ble to får (?) på kanskje 20/25 meter hver, så jeg er veldig spent på hvor mye det blir av dette til høsten. Siden jeg hadde vært og spilt golf mens Svein Arve og Mattis hadde satt potetene tidligere på dagen måtte jeg trekke opp fårene til jordskokkene selv.  Så tok vi en ekstra runde bak i kjøkkenhagen etterpå.

Hvis du lurer på hva jeg har tenkt å lage av jordskokken er dette en av suppene: Oppskrift Jordskokksuppe med bacon og snadder

Published
Categorized as Plante

By christoph

Rastløs matblogger med spesiell interesse for pizza, øl, kaffe, grillmat og alt annet som er sølete syndig og fristende.

Exit mobile version