Toppa pølse: Rødløk, ananas, sriracha og majodressing

Pølse med ananas og rødløk
Pølse med ananas og rødløk
Pøøøølser

Har man først en varm grill å skulle legge pølser på, så er det ingen sak og også slenge på noen ekstra elementer man kan toppe pølsa med. Ananas er en frukt som rett og slett blir helt magisk etter en runde på grillen. Fruktsukkeret og enzymene gir en fantastisk karamellisering og ender opp med en  litt mørkere søt tone på frukten. Dette gir en helt ekstra dimensjon til frukt som i seg selv er ganske digg sammen med salt kjøtt. Når man da har det søte og friske fra ananas og tilsetter den litt sterke srirachasausen med masse chili og balanserer det med en majonesdressing og rødløk treffer man virkelig en nerve når det kommer til pølsetopping.

Majodressingen har vi vært borti tidligere og består av like store deler majones og seterrømme målt i vekt. Srirachasausen er en thaisaus som vel egentlig er like amerikansk som den er thai og et must i kjøleskapet.

Dressing

  • 100g seterrømme
  • 100g majones

Denne dressingen er helt enkel. Rør sammen to like mengder med majones og rømme og hell det over på en spruteflaske

Grill skiver med ananas raskt på høy varme så de får skikkelige brennmerker. Kutt de så opp i biter. Legg de på pølsa og strø litt finhakket rødløk i mellom bitene. Topp med to striper majodressing og sriracha.

Sjekk også våre andre tips til hva man kan ha på pølsene

Ananas

By christoph

Rastløs matblogger med spesiell interesse for pizza, øl, kaffe, grillmat og alt annet som er sølete syndig og fristende.

Exit mobile version