Inspirasjon til uka – uke 38 2014

Endelig er det straks en ny uke igjen, som står der helt åpen med blanke ark, og dager som må fylles med mat. Vi trekker fram noen forslag vi håper kan hjelpe til med å fylle disse dagene, med noen av våre tidligere poster, og to fra noen andre vi syns skriver bra. Posten fra forrige uke ble så godt mottatt at vi prøver en gang til.

Gazpacho pasta
Gazpacho pasta

Gazpacho pasta
Den første var en veldig god og enkel pasta vi lagde for noen uker siden. Faktisk var den så god at vi stadig snakker om at vi må lage den igjen. Gazpacho pasta er så rask og enkel å lage, og er virkelig en varmende pastarett. Les hele oppskriften her.

 

 

Gratinert løksuppe

Fransk løksuppe
En gang i uka bør man spise suppe, og alle suppers mor, den franske løksuppen, er ypperlig nå som det begynner å bli skikkelig høst. Les hele oppskriften her.

 

 

Risotto og Bratwürst

Risotto med Bratwürst
Espen Nersveen skriver bloggen Heia Mat og er en av de som virkelig gjør ting skikkelig når han først skriver. Det er høy kvalitet over samtlige av bloggpostene hans og den siste om Risotto med Bratwurst og Kantarell så helt magisk ut. Les hele oppskriften her.

 

Fish and sandwich
Ine som skriver Frk-Larsens fristelser har en instagramkonto som er full av fantastiske bilder. Når jeg rotet litt rundt i bloggen hennes fant jeg denne sandwichen med fisk som bare så helt konge ut. Pommes og bacon til så har man jo nesten en Club! Les hele oppskriften her.

 

 

Lammecarre

Lammecarré – oppskrift med temperaturer og steketid
Denne er kanskje verdt å spare til helgen, men vi vet det går mye av den om dagen. Faktisk er det en av de postene som leses mest fra arkivet vårt nå på høsten. Lammecarré er perfekt festmat og framgangsmåten vår er ganske enkel og grei. Les hele oppskriften her.

 

By christoph

Rastløs matblogger med spesiell interesse for pizza, øl, kaffe, grillmat og alt annet som er sølete syndig og fristende.

1 comment

  1. Så kjekt at du fant en oppskrift på bloggen min som så fristende ut :) Enda kjekkere at du ville dele den her under inspirasjon til uka :)

    Ha en smakfull dag videre :)

Comments are closed.

Exit mobile version