Søndagsspaghetti

Søndagsspaghetti
Søndagsspaghetti

På lørdager pleier  vi (mest jeg) av og til å glemme at det kommer en søndag dagen etter. I dag endte jeg opp med å måtte lage meg søndagsmiddag selv, med et begrenset utvalg i skapet. Heldigvis hadde vi kjøpt inn kyllingfilet på tilbud og i skuffen er det som vanlig spagetti. Så startet jakten på noen få ekstra ingredienser for å få i seg en middag.

Alt av råvarer
Det var det som var på kjøkkenet

Søndagsspaghetti

1 Porsjon
100gr spagetti
1 kyllingfilet
1 tomat
4 små sjampinjonger
Nok olje

Kyllingfilet i strimler kastes i panna med olje. Sjampinjongene i skiver følger tett etter. Så kommer tomaten som har blitt hakket opp i terninger diltende en stund etterpå. Etterfyll med olivenolje, men ikke for mye, og balanser varmen slik at det ikke svir seg. Krydre med salt, pepper, provancekrydder og litt oregano. La det stå i panna til det har samlet seg godt.

Spagettien koker man med en dæsj olivenolje i vannet.

Alltid godt til spagetti: oliven og grovt revet parmesan. Sorry for at jeg tok bildet etter at jeg hadde lesset ned maten min med parmesan.

Christoph

Søndagsspaghetti
I panna

By christoph

Rastløs matblogger med spesiell interesse for pizza, øl, kaffe, grillmat og alt annet som er sølete syndig og fristende.