Hva skal jeg ha til middag?

Vel! Her er noen tips til hva du kan lage, enten du tar tid, ikke tid eller skal forberede til i morgen.
En middagsrett som er superrask og trenger så få ingredienser at du kan løpe igjennom butikken på vei hjem er Pasta Carbonara. Pasta, bacon, fløte, egg og parmesan. Pepper har du hjemme.

Ekte pasta carbonara

En annen variant som er rask er posjerte egg i tomatsaus. Hakk løk fres det sammen med noen pølsebiter, ha i hakkede tomater og hva annet du måtte ha liggende. Knekk to – tre egg oppi, sett på lokk. I mellomtiden rister du deg noen skiver med brød. Ekspressmiddag! Bruk gjerne denne oppskriften som et utgangspunkt. Dropp pølsene og gjør den vegetar.

Posjerte egg i tomatsaus og pølse


Pasta med kremet avokadosaus er en annen frekkis som du lager på null komma niks!

Pasta med kremet avokadosaus

Hypp på en suppe? Blomkål får du på butikken hele året selv om det ikke er sesong. Rask å smekke sammen er den også. God for sjelen.

Enkel Blomkålsuppe

Suppeserien: Klassisk Blomkålsuppe

Suppeserien: Blomkål og purresuppe

 

Hva skal jeg ha til middag – i morgen

hvis du har tid og kan forberede til dagen etter er en Tikka Masala et godt alternativ. Digg blir garantert!

Chicken Tikka Masala

 

Pizzabunner kan lages klare dagen i forveien, tomatsausen likeså. Sett på ovnen når du kommer hjem eller start den med en timer så den er varm når du kommer hjem. Forbered kvelden i forveien og du er klar til å kverne ut pizzaer på løpende bånd nærmest på vei inn døra. Se alle våre pizzaoppskrifter her.

 

Hva skal jeg ha til middag – denne uka

Kan du bruke en kveld for å lage middag til senere i uka er kjøttboller et godt valg. Min personlige favoritt er de med svinekjøtt. De kan brukes på en Sandwich, i tomatsaus, i brunsaus med poteter eller hva du måtte tenke deg. Allsidige som en allversjakke.

Megadeilige hjemmelagde kjøttboller