Norske Matkasser

Photo by Mae Mu on Unsplash

Her er en liste over norske matkasser som leverer matkasser hjem til deg, så det du trenger å gjøre er å ta maten ut av kjøleskapet og sette i gang med oppskriftene for å lage et deilig måltid til deg og dine.

Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker. Disse er merket. Det fungerer slik at hvis du bestiller noe via disse lenkene så får vi en listen slant.

Godt Levert

Godtlevert (sponset lenke) har vært på markedet i ganske mange år. De har mange ulike kasser og leverer nesten over hele Norge. Se også rabattkoder for Godtlevert her.

Adams Matkasse

Adam og hans team hos Adams Matkasse (sponset lenke) har satt sammen smakfulle mastkasser i lang tid og er å regne som en av pionerene på dette i Norge. De har også mange gode kasser med stor variasjon og leverer over hele Norge.

Dyrket.no

Dyrket.no har ingen ferdige matkasser, men leverer kortreist mat på døra til deg som bor i Osloområdet pr Mai 2020. Du kan også hente varene hos dem på Rudssletta 54, 1351 Rud – da slipper du leveringsgebyr

Tren og mat.no

En leverandør som nok kan virke litt smal men allikevel spennende er trenogmat.no som leverer mat til deg som har et spesielt kosthold i forbindelse med trening. Her velger du pakke etter Vekttap, prestasjon eller muskelbygging, så velger du ditt kjønn og får en pakke tilpasset ditt behov.

Kolonial.no

Kolonial.no har ingen spesielle matkasser, men med et lass oppskrifter, kan du ta utgangspunkt i disse og sette sammen din egen meny. Når du bestiller kan du også få med dopapir og tannpasta. Det er praktisk.

Kokkeløren

En som jeg syns er veldig spennende er kokkeløren. De har utrolig spennende i kassene, og oppskriftene ser veldig inspirerende ut. Tipper man føler seg ganske awesome etter å ha landet de rettene hvis de smaker like bra som de ser ut. Leverer i Oslo området og noen steder på Vestlandet og i Østfold.