Paprikasuppe med linser

Paprikasuppe med linser
Paprikasuppe med linser
Paprikasuppe med linser
Paprikasuppe med linser

I dag lagde vi en av de aller kjappeste suppene så langt i serien. Ikke bare er paprika rask å kutte, men den går raskere å frese i panna enn løk. I form minner den litt om tomatsuppen som den jo er veldig lik, men samtidig litt lettere og friskere i smaken. Når man skal blende den med en stavmikser kan man også pulse den slik at man får en grovere og mer chunky suppe.

Ingredienser

  • 2dl kyllingkraft
  • 1 boks med hakket tomat
  • 1 boks med linser
  • 1 hvitløkfedd
  • 2 paprika

Til servering:

  • Fetaost eller annen revet ost
  • Tortillachips
  • Fersk basilikum

Grovkutt paprika og fres det i en gryte med finhakket hvitløk i litt olje. Fyll på med tomater, linser (uten vann) og kyllingkraft og kok opp. La det koke i 5-10 minutter og puls suppa med en stavmikser slik at den blir chunky. Server med fetaost, tortillachips og basilikumblader.

By christoph

Rastløs matblogger med spesiell interesse for pizza, øl, kaffe, grillmat og alt annet som er sølete syndig og fristende.