Sære kokebøker

Her for en stund tilbake var vi ute på Løiten Lys med noen gjester som kom langveisfra. Der ute har de jo Bokloftet, to etasjer med gamle og brukte bøker. Jeg hadde ikke helt trua, men det viste seg at de hadde en egen seksjon med bøker om mat. Der var det JÆVLIG mye rart. Jeg fant en bok jeg tok med meg, og en bok jeg tok bilde av men lot stå.

Mat i Microbølgeovn

Kall meg gjerne en snobb, men det her er bare ikke riktig. Kreps på risseng laget i micro?!

Bare helt feil
Published
Categorized as Lest

By christoph

Rastløs matblogger med spesiell interesse for pizza, øl, kaffe, grillmat og alt annet som er sølete syndig og fristende.

5 comments

  1. Jeg skal se om vi ikke får svingt innom og plukket den med på vei hjem fra jobb en dag. Selv om dette bare er feil feil feil.

  2. En bok på Løiten Lys som finner sin plass på et studentkjøkken i Miami! Dette er moro. Skal vi sende en vask også Håvard?

    1. Yes, en vask hadde vært supert. Og ALT annet enn svært lite kjøkken burde ha. Jeg har… skap :p

Comments are closed.