Tapas i London – Camino Kings Cross

Camino Kings Cross London

Forrige helg var jeg i London på et lite oppdrag for jobben. Hvis man er spesielt interessert og vil vite hva jeg faktisk gjorde der kan man lese om de digitale miraklene i London på Edda Medias Sandkasse.

Fredagskvelden var jeg derimot overlatt til meg selv, og etter tips fra en av journalistene i The Guardian gikk jeg på et sted rett nedenfor lokalene deres i Kings Cross som heter Camino.

Når jeg kom inn i baren var den ganske pakket og jeg fikk litt panikk. Sulten som en ulv, som jeg pleier å være på fredager var forhåpningene for å få i seg noe herlig tapas minst lik null. Etter å ha forsøkt å smiske med de i baren gikk jeg slukøret til restaurantdelen for å høre om de hadde noen bord når den åpnet om en time. Jeg kunne få sitte i baren i restaurantdelen, noe som viste seg å være en helt grei løsning for meg. Etter som restauranten ikke ble så full som jeg hadde fryktet hadde bartenderne mer enn nok tid til å gi meg oppmerksomhet noe som var veldig hyggelig.

Middag

Til middag ble det fritert baby bleksprut med aioli og sitron, txigorki som er bastisk brød med soltørket tomat og geitost (til venstre i bildet), litt chorizo stekt på kullgrill og en asjett med manchego. sammen med et glass cava. Alt var veldig bra og hadde ikke London vært en by med alt for mye spennende å prøve hadde jeg helt sikkert dratt tilbake ved neste anledning. Når sluttregninga heller ikke ble på mer enn 250 kroner etter enda en øl er livet ganske godt på en fredag.

Har ikke du vært der, så er det ikke et dumt sted å svinge innom om du er i nærheten. Du finner stedet her: Google Maps.

By christoph

Rastløs matblogger med spesiell interesse for pizza, øl, kaffe, grillmat og alt annet som er sølete syndig og fristende.