“Laks fra rota”

Laks på rot
Det må ikke mye fiksfakseri til for at det skal bli godt

En rett jeg ofte lager meg til middag da jeg er alene er rotgrønnsaker og laks. Jeg synes dette er utrolig godt, og om man har en liten laksebit kan man ellers ta det man har av grønnsaker. Da jeg fikk oppgaven å lage middag i går, tenkte jeg at det var på tide å introdusere Christoph for denne lekkerbisken av rene gode smaker.

Ingredienser til 2 personer:

[amd-recipeseo-recipe:3]

Denne retten er veldig rask å tilberede, men man må være litt tålmodig under stekingen. Jeg pleier derfor å sette denne retten i ovnen før jeg går i dusjen etter trening, da er det faktisk ferdig da dusjen er unnagjort (om man liker å dusje lenge i varmt vann slik som meg).

“Laks fra rota”  inneholder helt rene og gode norske produkter som er godt både for munn og mage :) Om man er så flink og bytter ut smøret med litt olje, og ikke serverer rømme til, er faktisk denne retten veldig sunn også (men ikke like god).

TIPS: Laksefilèt med skinn er litt billigere en uten skinn, og av og til er det også lettere å få tak i. Om man ikke har en superskarp, tynn kniv kan det være vanskelig å få av skinnet uten å ødelegge den fine filèten. Mitt triks er da å ta litt olje i en panne og varme den godt opp for så å frese laksen med skinn-siden ned veldig kort. Da er det lett å løsne skinnet fra fisken. Enkelt og raskt!

Laks på rotgrønnsaker
Noen greier ikke å vente med å forskyne seg til etter at bilder er tatt

1 comment

Comments are closed.