Dobbel bursdagsfeiring

 

boeuf bourguignon
Boeuf bourguignon

I helgen har det vært bursdagsfeiring og vi har markert inngangen til mitt siste år ”i tyveårene”. I år er jo Håvard tilbake, og siden vi har bursdag på samme dag fant vi det fornuftig å spise middag sammen. Som for ett år siden serverte vi Boeuf Bourguignon med stor suksess, dog med en drøy doblet mengde kjøtt. Alt forsvant i år også. Vi var 8 som spiste og nesten alle forsynte seg to ganger. Se oppdateringen på originalposten for de siste målene. Denne gangen jobbet jeg litt mer med å få med så mye som mulig av det deilige som satt igjen etter bruningen av kjøtt og bacon, noe som jeg tror gjorde et stort utslag. Se den oppdaterte oppskriften på boeuf bourguignon her.

Håvard Solheim
Det andre bursdagsbarnet, Håvard

Det var et par overraskelser i går, og det kan virke som at de fleste skjønner hvor enkel jeg er å glede. Først kom Anettes kusine Marianne og hennes forlovede Andreas på døren med fire nydelige cupcakes. Jeg rakk bare å ta bilde av en av dem før alle var borte på søndagsmorgenen. Awesome! Anita, Håvards kjæreste hadde med en eske med trøffelolje, trøffelsalt og risottoris, gjett om jeg gleder meg til å lage pasta og risotto framover a! Vin og cocnac ble det også i går så dette ble bra. Enda godt jeg fikk vernestøvler av svigers så jeg kan være ute i skogen og trimme av meg alt dette jeg kommer til å legge på meg med vedhogst.

Trøffelolje, vin og cocnac! :-D
Cupcake på døra - awesome! Takk Marianne :-D

Det har vært litt stille her i det siste, men vi har et par gode poster på lur, for det er jo ikke slik at vi har sultet siden romjulen. Forrige helg tilberedte vi gåsa vi fikk av Lovise og Ole, med en helt strålende appelsin og fenikkelsaus, og enda før det lagde jeg en fiskesuppe med utgangspunkt i en av Trond Moi sine oppskrifter fra Kokkemat kokeboka. Jeg må bare finne igjen notatene mine!

Gås med appelsin og fenikkelsaus
Fiskesuppe med mætt'a digg i!

Det kommer det kommer!

 

By christoph

Rastløs matblogger med spesiell interesse for pizza, øl, kaffe, grillmat og alt annet som er sølete syndig og fristende.