Lagerutsalg hos Sarrazac og lunch hos The Nighthawk Diner

The Nighthawk diner Oslo

Helgen før påske var jeg inne i byen en tur for å besøke Håvard (og Anita) slik at vi kunne 1: legge skumle planer for hvordan vi skal ta over verden, 2: ha det gøy mens vi gjorde det og 3: besøke lagerutsalg hos Sarrazac. For å ta det første først så spiste vi lunch hos The Nighthawk Diner og jammen har jeg fått øynene opp for Eggs Benedict og hollandaise! Kø var det også, hele tiden mens vi satt og spiste på lørdag. Da vi gikk forbi på søndag, da bildet ble tatt, var det jammen kø da også. Ellers var vi innom både Summit 21 i gamle sas-hotellet og Fuglen bar litt senere på kvelden. Begge stedene lager utmerkede dry martinis. Enkelt og greit.

Foto: Sarrazac
Foto: Sarrazac

Så til lagerutsalget. Sarrazac er importør av diverse franske delikatesser jeg første gang tilfeldig kom over når jeg søkte etter oppskrifter. Tilfeldighetene skulle ha det til at de hadde lagt ut noen som var ganske spennende og jeg ble sittende og titte på nettbutikken deres. Så oppdaget jeg at de holdt til bare rett over gata hvor jeg bodde på studenthybel i Oslo, og da ble de bare stuck.

Dessverre er det ingen butikker på Hedmarken som fører varene, så da er det to muligheter, bestille i webshoppen eller reise på lagerutsalg. For å være helt ærlig, sistnevnte er litt mer spennende med smaksprøver, tilbud og freebies.

Når vi kom dit så måtte vi først ringe på døra, så kom det en ung gutt ned med vareheisen og hentet oss. Sarrazac deler lokaler med Barcho som importerer blant annet oljer, pasta, ris, og annet italiensk snacks, og de hadde også lagerutsalg. Her er det bare å finne ut hvem sin hylle man plukker av og betale hos riktig person. Vi var der ganske tidlig, men det var alt kommet en del mennesker, og flere var raskt innom mens vi var der. De som jobbet der tok seg god tid til å fortelle og forklare mens man får smaksprøver av utvalgte godsaker. Med meg fikk jeg et par godsaker som vi skal kose oss med utover sommeren.

Sett dere opp på mailinglisten og lik de på facebook for info om når de har utsalg, de er absolutt verdt turen!

Oppdatering: Neste lagerutsalg er alt på torsdag, hvis man ikke kan komme kan de vist ordne noe med gode priser allikevel!

Håvard og Anita
Anita og Håvard

 

Studentblokka lever!

By christoph

Rastløs matblogger med spesiell interesse for pizza, øl, kaffe, grillmat og alt annet som er sølete syndig og fristende.