Godt fra bloggerne på VG

Skjermdump vg
Fra Bloggerne

VGs matsatsing Godt.no utvider med enda flere tjenester. Denne gangen har de satt opp en tjeneste ved navn Godt fra bloggerne med blogginnlegg fra utvalgte bloggere, og vi er med i fra starten.

Til sin egen side sier leder for VG sine nisjetjenester, Camilla Bjørn, at de ønsker å gi brukerne et enkelt vindu til å utforske og lagre noe av det beste innholdet matblogg-Norge har å tilby. Når hun senere i samme artikkel også sier at de ved oppstart tilbyr innholdet til ti bloggere som de mener representerer både mangfold og høy kvalitet er det lett å bli kry hedmarking. Gøy er det også at mange av våre venner er med. Olav Birkeland bak bloggen Hobbykokken.no, Helle Øder Valebrokk bak HellesKitchen.org, Ina-Janine Johnsen bak Maatpaabordet.com, Ina Shelby bak bloggen Kjøkkentjeneste og Anne Cathrine bak enestaaendemat.no er alle venner eller noen vi følger tett.

Vi syns hele godt.no er en veldig spennende tjeneste med godt innhold det er moro å få være en del av. Dette hjelper oss med å spre matglede og lede inn i fristelse. Vi trakk oss tidligere ut av alleoppskrifter.no men syns tilleget til VG gjør konseptet mye mer spennende. Det har vært under test en måneds tid og vi er veldig fornøyd med hvordan løsningen fungere, også for oss som bloggere.

Utviklingen på Godt.no har vært ganske bra siden lansering, med blant annet restaurant app, serier på VGtv og inspirerende innhold. Det blir spennende å se hvordan utviklingen er videre.

Published
Categorized as Annet Tagged ,

By christoph

Rastløs matblogger med spesiell interesse for pizza, øl, kaffe, grillmat og alt annet som er sølete syndig og fristende.