Semifinale i hot-dog konkurransen

Hot-dog crew
Hot-dog crew

Vi kom oss videre til semifinalen i Hotdog konkurransen vi skrev om i forbindelse med multe og blåbærketchupene og mandag var det klart for semifinalen. Alt gikk så raskt fra vi kom videre til semifinalen til den var at jeg ikke rakk å skrive noe om den. For å komme med en tidlig spoiler, så vant jeg ikke, men det var gøy med litt konkurranse igjen.

Semifinalen ble holdt på det nye utestedet Uhørt i Strøgetpasasjen og var lagt til Brooklyn Brewery sin sommerfest. Dommerne var Sigrid Stretkværn fra Hamar – forfatter av boken Øl med Kniv og gaffel, Ole Martin Alfsen og Erik Sørensen som også var med på Norges Grillmester.

Dommerne
Dommerne – men hva skjer med venstre pekefinger under nesa mens de smaker?

Det var hyggelig å sette seg ned og dele en øl med Erik som jeg ikke hadde sett siden lanseringsfesten på Norges Grillmester. Karine og Ina kjenner jeg jo også fra før av og det er alltid gøy å treffe andre matbloggere. Vi vet jo godt hvem hverandre er og da er det hyggelig å få hilse ordentlig på.

I utgangspunktet var jeg litt redd for at mitt bidrag skulle bli litt tynt, for de andre hadde svært spennende bidrag. Karine sine hjemmelagde pølser så jo kjempefine ut og Dellie sin blanding med sprøstekt bacon på toppen var jo helt knall. Gunn hadde speltlomper og en hel pølsefest mens Mia hadde med en vegansk ramsløkpølse jeg hadde veldig lyst til å smake på.

Mitt bidrag så slikt ut, sorry for dårlig lys.

Hetet bildet fra Erik sin Facebook :-P
Hetet bildet fra Erik sin Facebook :-P

Jeg ga kameraet til Anders som var med for å heie og her er noen bilder.

 

Jeg og Ina
Jeg og Ina
De andre grillet pølsene sine mens jeg sous-videt mine. Særing.
De andre grillet pølsene sine mens jeg sous-videt mine. Særing.
Håvard, Richard og Nina, Karines veninne
Håvard, Richard og Nina, Karines veninne
Dellie under presentasjonen
Dellie under presentasjonen
Mia under presentasjonen av sin hot-dog
Mia under presentasjonen av sin hot-dog
Karine under sin presentasjon
Karine under sin presentasjon
Jentene forbereder sine hot-dogs
Jentene forbereder sine hot-dogs
Karine sin pølse ble best matchet til øl og hun vant et longboard. Ikke lyst på det i det hele tatt.
Karine sin pølse ble best matchet til øl og hun vant et longboard. Ikke lyst på det i det hele tatt.
Jeg under presentasjonen av min pølse.
Jeg under presentasjonen av min pølse.
Dommerne tok egne bilder av pølsene
Dommerne tok egne bilder av pølsene
Sigrid forklarte at det ikke hjalp å komme fra Hedmarken enda så positivt det var.
Sigrid forklarte at det ikke hjalp å komme fra Hedmarken enda så positivt det var.
Dellie mottar blomster for seieren og turen. Gratulerer!
Dellie mottar blomster for seieren og turen. Gratulerer!

 

By christoph

Rastløs matblogger med spesiell interesse for pizza, øl, kaffe, grillmat og alt annet som er sølete syndig og fristende.

1 comment

Comments are closed.