Vi kom oss videre til semifinalen i Hotdog konkurransen vi skrev om i forbindelse med multe og blåbærketchupene og mandag var det klart for semifinalen. Alt gikk så raskt fra vi kom videre til semifinalen til den var at jeg ikke rakk å skrive noe om den. For å komme med en tidlig spoiler, så vant jeg ikke, men det var gøy med litt konkurranse igjen.
Semifinalen ble holdt på det nye utestedet Uhørt i Strøgetpasasjen og var lagt til Brooklyn Brewery sin sommerfest. Dommerne var Sigrid Stretkværn fra Hamar – forfatter av boken Øl med Kniv og gaffel, Ole Martin Alfsen og Erik Sørensen som også var med på Norges Grillmester.
Det var hyggelig å sette seg ned og dele en øl med Erik som jeg ikke hadde sett siden lanseringsfesten på Norges Grillmester. Karine og Ina kjenner jeg jo også fra før av og det er alltid gøy å treffe andre matbloggere. Vi vet jo godt hvem hverandre er og da er det hyggelig å få hilse ordentlig på.
I utgangspunktet var jeg litt redd for at mitt bidrag skulle bli litt tynt, for de andre hadde svært spennende bidrag. Karine sine hjemmelagde pølser så jo kjempefine ut og Dellie sin blanding med sprøstekt bacon på toppen var jo helt knall. Gunn hadde speltlomper og en hel pølsefest mens Mia hadde med en vegansk ramsløkpølse jeg hadde veldig lyst til å smake på.
Mitt bidrag så slikt ut, sorry for dårlig lys.
Jeg ga kameraet til Anders som var med for å heie og her er noen bilder.
1 comment
Comments are closed.