Besøk hos St. Lars

St. Lars

Etter en lang dag med høyt tempo og nettsløyd på jobb var det godt å kunne ta en god middag før kursen ble satt nordover igjen. For et par uker siden åpnet Andreas Viestad med noen kumpaner et nytt grillsted på Bislett. Stedet heter St. Lars og jeg vet ikke om det var magen som lurte meg, men jeg syntes jeg kjente grillukta ute i gata før vi strenet over veien.

Siden bilen måtte kjøres hjem fra togstasjonen på Hamar var det ikke helt de store mulighetene til å dra på med 3 retter og 2 flasker vin. Synd, for grunnlaget blir litt tynt til å kunne gi noen vurdering på etter ”bare” å ha smakt på entrecôten. Servitøren anbefalte meg å prøve burgeren, det eneste jeg egentlig ikke hadde lyst på. Men det kan hende jeg tar den neste gang. Ikke for at entrecôten ikke var bra, den var fantastisk. Kjøttet var perfekt, sammen med en salat med en dressing vi ikke helt klarte å finne ut av og pommefrites som var blandet med noe jeg tipper var grillet eller tørket timmian. Hvis alt er like bra ved et fullt måltid ligger det an til en soleklar 5. De fikk forøvrig gode kritikker i D2.

Lokalet var helt ok. Litt mørkt men det gjorde ikke noe. På herretoalettet henger det et bilde av Stein Erik Hagen, som har et bilde av… Stein Erik Hagen i bakgrunnen. Meta, men morsomt. Kokken, som serverte maten selv, var våken og virket til stede når han serverte, pikene som virret rundt i lokalet var det litt vanskelig å få has på. Det virket som de var et helt annet sted, ikke aner jeg. Det er vel det eneste punktet som trakk litt ned.

Jeg skal tilbake, med både tid og mulighet til å ta ordentlig for meg. Det var mye spennende på menyen.

Stein Erik Hagen på St. Lars
Stein Erik Hagen meta

By christoph

Rastløs matblogger med spesiell interesse for pizza, øl, kaffe, grillmat og alt annet som er sølete syndig og fristende.