Hjemmebrygget øl som smaker

Peanut Butter Porter - Foto: Brooklyn Brew Shop

For noen uker siden skrev D2 om Brooklyn Brew Shop som selger bryggerikit for hjemmebruk. Det som gjør dem spesielle er de morsomme typene med Øl man kan lage. Av blandinger de har tilgjengelig er Peanutt Butter Porter, Mustard Brown Ale, Gingerbread Ale, Chestnut Brown Ale, Honey Sage Seasonal, Everyday IPA, A Well Made Tripel og Chocolate Maple Porter.

Kitene ser fantastisk enkle ut og bruke, og med beskrivelsene de har lagt ut ser dette nesten ut som plankekjøring. De har to forskjellige størrelser på kitene, en på 1 gallon og en på 5. Samtidig kan man kjøpe ekstra pakker med bryggemix.

I følge artikkelen til D2 sender de ikke til Norge enda, men jeg sendte dem en mail og spurte om de nå hadde revurdert dette og svaret var veldig oppløftende: ”We are!

Dette kan være en morsom sak å kombinere med hjemmelagde pølser, mulig jeg ryker på en liten smell her :-)

Published
Categorized as Drikke, Øl

By christoph

Rastløs matblogger med spesiell interesse for pizza, øl, kaffe, grillmat og alt annet som er sølete syndig og fristende.

4 comments

  1. Hi. Is your beer available in Norway? I want price information.
    Greetings from Ingrid

    1. Dette er et kitt med alt du trenger for å lage øl selv Ingrid. De sender til Norge fra USA og de koster 40 dollar for 1 gallonkittet. Regnet om til norske blir det med MVA som man må betale når det kommer med posten ca 270 + frakt. En gallon er ca 3,7 liter så prisen pr halvliter er ca 36,50 uten frakt.

      5 gallon kitene koster 135 dollar som blir ca 940 ink mva uten frakt.

Comments are closed.