Deltaker i Norges grillmester

Audun, Meg, Tor og Hans-Petter
Audun, Meg, Tor og Hans-Petter

Noen hemmeligheter må man bære på ganske lenge, og da er det litt godt når man kan slippe de. Det trenger ikke være verdens viktigste hemmeligheter, men det er litt deilig alikevel. I sommer var jeg og min gode venn Audun Sandberg med i innspillingen av Norges Grillmester som starter på TV2 over påske.Programmet er en matkonkurranse med fokus på – Grilling – og hvor ulike griller var varmekildene vi fikk bruke.

Egentlig skulle både jeg og Anette delta som lag, men siden det ble litt vanskelig med barnepass for Johannes over en så lang periode som innpillingen tok, måtte vi hente inn en backup. Ingen dårligere forøvrig, men jeg er uansett utrolig glad for at Anette tok hjemmeskiftet i denne perioden (og under forberedelsene) så jeg fikk denne kjempeopplevelsen.

Det blir aller morsomst for alle hvis vi ikke sier så mye i forkant, men som man kan se av promoen som ligger nederst i denne bloggposten måtte vi innom ganske mye rart – også kaker…

Jeg gleder meg veldig til å se episodene, for som det konkurransemennesket jeg er, var jeg veldig fokusert på oppgavene underveis, så jeg er ikke helt sikker på hva de har fått med seg. Hvordan de klipper til dette blir også spennende for meg å se. Selv om jeg jo var der husker jeg ikke alt jeg hverken har sagt eller sunget. For å være helt ærlig husker jeg ikke alt vi lagde en gang – så gjett om jeg gleder meg.

Innspillingen var veldig hyggelig, og castingen hadde funnet en bra gjeng. Blant annet var Helle fra Helles Kitchen, Karine fra Kitchn Queen og Ingvild fra Ingvilds matblogg med av bloggere. Hans Petter har jo en blogg men jeg har ikke hørt han selv kalle seg en matblogger. Nivået var forøvrig skyhøyt, og dere kan tro jeg var passe stressa på parkeringsplassen når jeg skjønte hva bakgrunnen til de andre deltakerne var. Enda mer stressa ble jeg når jeg kom på hvor cocky jeg hadde vært i forkant. Heldigvis var Audun rolig som skjæra på tunet og han er jo ganske så stødig under press. Den seansen på parkeringa skal jeg komme tilbake til senere for den var mildt sagt spesiell. Der dukket det nemlig opp kjentfolk…

Så hvis du fulgte bloggen i sommer og lurte på hvorfor det plutselig ble så mye grillfokus så var det rett og slett trening. Om den hjalp får vi komme tilbake til ;-)

Se promovideoen og les mer på TV2 sine sider.

Følg meg på Instagram for matbilder som ikke kommer på bloggen.

By christoph

Rastløs matblogger med spesiell interesse for pizza, øl, kaffe, grillmat og alt annet som er sølete syndig og fristende.

4 comments

Comments are closed.