Suppeserien komplett – 52 supper, en hver uke i ett år

Suppeserien
Suppeserien

Nå har vi endelig nådd målet vårt om å lage en ny suppe, hver uke i et helt år. I dag, helt på tampen av den 52. uken ble vi ferdig. Det ble virkelig en utfordring for oss å gå løs på dette. Når vi startet hadde jeg akkurat begynt i Pappaperm og jammen ble det litt av et år. TV-innspilling, solgt hus, kjøpt nytt, reiser hit og dit, pusset opp det nye huset og nå har vi ett barn til på vei. Oppi dette mistet vi også alle forberedelsene vi hadde gjort i et datakræsj i skyen, så vi måtte forsøke å planlegge alt på nytt. Da vi startet hadde vi pekt oss ut Tirsdagene som faste dager for serien, det holdt en stund. Men vi har klart en hver uke, og det syns vi er bra.

Serien hadde to mål for oss, det ene var å ha ett lettere måltid i uka, det andre var å lære oss flere supper. Vi har kanskje begynt å spise litt lettere – i allefall før jeg begynte med all denne grillingen hele tiden – og vi har definitivt lært oss noe om supper.

Enda er det mere som vi ikke har fått tatt tak i av ulike grunner. Dårligst samvittighet har jeg nok for consomme og koking av kraft. Heldigvis kan vi ta tak i dette senere igjen nå som alt presset er borte ;-)

Vi har ingen tanker om å hoppe videre på en ny serie med en gang, men det kan vel hende at vi prøver noe lignende med et annet tema. Nå vet vi jo at det er gjennomførbart.

Hvilken suppe fra suppeserien er din favoritt?

Husk forresten å se på Norges Grillmester, i morgen mandag 20.00 på Tv2!

By christoph

Rastløs matblogger med spesiell interesse for pizza, øl, kaffe, grillmat og alt annet som er sølete syndig og fristende.