Oppdatering på plantingen!

I vår postet jeg et lite innlegg om frøene jeg plantet i år. De vokser stadig, og tomatplantene er nå ca 40 cm høye. Det som er verdt å skrive om nå er chiliplantene som Christoph sådde i fjor høst. De har overvintret i stuevinduet hvor de har stått varmt foran ovnen og lyst foran vinduet. I vår flyttet jeg dem over i en utroli kul sinkgryte som min bestemor brukte til klesvasken før i tiden. Chiliplantene har elsket denne flyttingen og det gode stellet de har fått i vår og er nå så utrolig frodig! vi har høstet en liten frukt allerede, som var ca 5 cm lang og knall rød. Som man kan se på bildet begynner de neste fruktene å få skikkelig størrelse! Den største er ca 12 cm lang nå, men fortsatt bare grønn. Det er også 4 andre frukter som forhåpentøigvis vil bli like store!

Vi gleder oss til å kunne bruke dem i maten, og jeg skal garantere at det blir skrevet om!

20110708-104442.jpg
chili

20110708-104454.jpg