Pizza med bringebær, honning og brie

Pizza med brie, honning og bringebær
Pizza med brie, honning og bringebær
Pizza med brie, honning og bringebær

Bringebær på pizza er en super avslutning på en lang uke etter ferien. For du vet at pizza også kan være dessert?

Vi har hatt en treig vår og relativt kald sommer i hagen, men nå har den endelig begynt å levere råvarer til kjøkkenet vårt. Eplehøsten kan se trasig ut, men bringebæra leverer som bare det. Vi elsker den og har veldig lyst til å utvide arealet med busker for her går det unna. I fjor skrev vi om bringebærsoftisen du lager i en fei, og ikke minst eplekaken som nå har blitt plukket opp av godt.no og VG hvor vi er ukens matblogger.

Bringebær kan man selvfølgelig også legge på pizzaen. Etter et lass med pizzaer denne våren er det på tide å levere en liten dessert fra pizzaovnen. Dette er den beste måten å bruke opp det ekstra emnet som er til overs hvis det å fryse det er litt kjedelig.

Pizzaen består ganske enkelt av bunnen som blir stekt med bare brie, og når man tar den ut topper man den med bringebær og honning. Resultatet er en frisk og søt pizza, og hvis du vil kan du enda toppe den med noen små skjeer vaniljeis.

 

Ingredienser

Lag pizzabunnen og åpne den. Fordel rundt 60g brie på et deigemne som veide rundt 200g. Stek pizzaen til osten er smeltet og bunnen er stekt. Topp med bringebær og legg tynne striper med honning på kryss og tvers over pizzaen.

Pizza med brie bringebær og honning
Pizza med brie bringebær og honning

By christoph

Rastløs matblogger med spesiell interesse for pizza, øl, kaffe, grillmat og alt annet som er sølete syndig og fristende.